Luksuzna hiša Šentjur, Nova vas cca 400 m, cena 209.000 €

V pritličju hiše se nahaja 20 m2 velik predprostor s krožnim betonskim stopniščem (keramike in ograje ni), fitnes soba (položen parket) s prostoroma za savno in tuširnica s pralnico, dva povezana kletna prostora, kolesarnica in garaža za dva avtomobila. V navedenih prostorih ni talne keramike. Keramika pa je položena v kmečki-večnamenski sobi s priključki za kuhinjo (20.50 m2), garderobna soba, WC, kurilnica. Možna je ureditev družinskega stanovanja.
V nadstropju je prostoren hodnik z izhodom na velik delno pokriti loggio, tri sobe (ena ima izhod na pokrito teraso – 17 m2), ločen WC, kopalnica (bana Kolpa San, WC, bide, dvojni umivalnik z reflektorsko osvetlitvijo) in spalnica. Kuhinja se nadaljuje v jedilnico z izhodom na pokrito teraso, ki notranji prostor neposredno povezuje z zunanjim, kar omogoča dobro počutje in možnost sprostitve. Dnevna soba z galerijo se skupaj z njima povezuje v enoten bivalni prostor, ki se nadaljuje na veliki loggio, kjer je ograja narejena iz lesene konstrukcije, obdelana s tegolo in bakrenimi zaključki.
V mansardi je en velik odprt prostor, kjer si je možno urediti družinsko stanovanje, položena je talna izolacija, pripeljani so  priključki za radiatorje in vodovod, ostalo je neobdelano. Po načrtu je predviden predprostor, 2 sobi, kopalnica z WC-jem, kuhinja z jedilnico in dnevnim prostorom z izhodom na delno pokrito teraso, ograja je narejena iz lesene konstrukcije, obdelana s tegolo in bakrenimi zaključki, keramike ni). Prostor je povezan z galerijo, kjer je položen parket, ograje ni. Na severni strani hiše so v zemljo položene betonske cevi za možnost zbiranja deževnice, saj je kanalizacija priključena na čistilno napravo.
Pred garažo je pokrit parkirni prostor za vsaj dva avtomobila in še dodatni parkirni prostori. Okrog hiše je zelenica z okrasnim grmičevjem, sadnim drevjem in zelenjavnim vrtom.
Stanovanjski prostori so razporejeni glede na strani neba, zelo svetli z veliko steklenih površin, kar prispeva k boljšemu koriščenju in počutju bivanja, prav tako je posebej za ta objekt zasnovana in kvalitetno izvedena streha z vgrajeni bakrenimi žlebovi.
Objekt je priključen na komunalno čistilno napravo,  ogrevanje je na olje, delno talno gretje , delno radiatorsko ogrevanje. Priključek na plin  je ob dovozni cesti. V račun vzamemo  dvo in pol ali trosobno stanovanje v Celju.
Vpisano v  ZK in brez provizije za kupca

Parcela Zagrad 1.508 m2 cena 43 €/m2

V Zagradu prodamo na izredno atraktivni lokaciji parcelo 1.508 m2. Na parceli stoji lesena baraka. Pogled na Zagrad in Celjski grad.
Vpisano v zemljiško knjigo
Kupec ne plača provizije

Stanovanje 4 sobno, 119,44 m2, 201.900 €

V nadstandardnem bloku v Vojniku prodamo zadnje neprodano štirisobno stanovanje kvadrature 119,44 m2. Stanovanje obsega predsobo, kuhinjo z dnevno sobo in balkonom, dve otroški sobi- ena z balkonom, spalnica z balkonom , kopalnica z wc, stranišče posebej in shrambo v kleti objekta. Stanovanje ima svojo etažno plinsko peč, troslojno zasteklitev, senčila rolete in žaluzije na elektro pogon, protivlomna vrata, . Možnost dokupa notranjega in zunanjega parkirnega prostora.
Stanovanje je vseljivo takoj, je vpisano v zemljiško knjigo in je brez bremen.
Kupec ne plača provizije.

Vojnik, enosobno stanovanje 45,97 m2 in atrij 10 m2 – cena 81.935 €

V nadstandardnem bloku Vojniške gmajne prodamo garsonjero, 45, 97 m2 . Stanovanje se sestoji s predsobe, kopalnice z WC, kuhinje z dnevnim prostorom, shrambe in zelenice 10 m2. Stanovanje je vpisano v ZK in brez obremenitev. Kupec ne plača provizije. Možen je dokup notranjega parkirnega prostora po 9.765 EUR, prodamo. Cena: 81.935, 00 EUR

Hiša samostojna, Celje, Lopata, 145.000 €

V naselju Lopata prodamo družinsko hišo 100 m2 na parceli velikosti 787m2.
Hiša se sestoji s predsobe, kuhinje z jedilnico, dnevno sobo, kopalnica in posebej wc, kurilnica in še dve sobi. S hodnika vodijo stopnice v prvo etažo, ki je neobdelana in je možno v njen uredit marsikaj glede na želje in ideje bodočih kupcev. Na hiši je že menjana streha in del oken.
Okoli hiše je urejena zelenica  s sadnim drevjem in vrtom. Na parceli stoji še manjši objekt z garažo, kletjo, letno kuhinjo in prostorom za druženje.
prostorom za druženje.

Parcela je ograjena. V bližina je vsa infrastruktura tako, šola trgovine, vrtec, avtobusno postajališče.

Hiša je vpisana v zemljiško knjigo in je brez bremen.

Kupec ne plača provizije.

Zazidljiva parcela Celje, Lopata, 1.078m2 , cena 68.500 €

V naselju Lopata prodamo parcelo veliko 1.078 m2 za gradnjo stanovanjske hiše. Parcela leži v naselju stanovanjskih hiš in je ves dan obsijana s soncem. Do avtocestnega uvoza jo loči dobra 2km. Vsa infrastruktura je ob parceli.
Parcela je vpisana v zemljiško knjigo in je vredna nakupa.
Kupec ne plača provizije

Vodule, Zazidljivo zemljišče 724 m2, 18.900 €

V Vodulah pri Dramljah prodamo parcelo 724 m2 na kateri stoji gospodarski objekt . Možna je nadomestna gradnja – stanovanjske hiše.
Vpisano v zemljiško knjigo.
Brez provizije za kupca.

Hiša , Polule , samostojna 150 m2, cena 142.000 €

Na Polulah prodamo stanovanjsko hišo kvadrature 150 m2 na zemljišču kvadrature  287 m2. Hiša se nahaja v mirni soseski in v bližini šole, okolica pa vam nudi možnosti za številne sprehode . Hišo je možno koristiti tudi kot dom za dve družini. Na hiši je bila menjana streha, vsa okna z roletami in komarniki, nova so tudi vhodna in  garažna vrata, ter inštalacije.
V račun vzamemo stanovanje cca  60 m2 v Celju. Hiša je vpisana v zemljiško knjigo in brez bremen. Kupec ne plača provizije. Vredno nakupa.

V pritličju hiše se nahaja garaža, kurilnica, pralnica in sušilnica. Zraven je pokrita terasa, ki vam nudi zasebnost za počitek ali za druženje s prijatelji.. Na parceli je tudi lesen objekt za shranjevanje orodja, kosilnic in koles.Pred hišo je urejen parkirni prostor za 3 avtomobile.

V nadstropju je kuhinja s shrambo, dnevna soba z jedilnico in balkonom, hodnik,  kopalnica z kadjo in tušem, wc

V drugem nadstropju pa je urejeno še eno stanovanje s kuhinjo, dnevno sobo z balkonom ,  dve sobi, wc in hodnik.

V obeh etažah sta montirani inverter klimi tako za ogrevanje kot za hlajenje. Ogrevanje hiše je na olje.  Na parcelo je pripeljan mestni plin tako, da je z rahlo investicijo možno uredit tudi  ogrevanje na plin.

stanovanjska hiša, Šentjur, Rifnik 55.000 €

V Šentjurju – Hruševec -Rifnik prodamo parcelo 2.174 m2, na kateri stoji stanovanjska stavba kvadrature 84 m2. Hiša je podkletena – dve kleti, zgoraj pa je predsoba, kopalnica z wc, tri sobe od katerih je ena velika in dve manjši ter večja kuhinja .
Hiša je delno opremljena. Ogrevanje je urejeno na krušno peč, centralne ni..  Na parceli stoji tudi manjša lesena drvarnica.Vpisano v zemljiško knjigo in brez obremenitev.
Kupec ne plača provizije.

Zazidljiva parcela Nova Cerkev, Vojnik, 897 m2, cena 26.990 €

V Novi Cerkvi za naseljem novih hiš proti gozdu prodajmo parcelo kvadrature  897 m2 po ceni  30 €/m2. Parcela je zazidljiva, ker je OPPN narejen.
Lokacija  je top, potrebno bo uredit cesto..
Kupec ne plača provizije
Vpisano v zemljiško knjigo in brez bremen.

Zazidljiva parcela Nova Cerkev , 785 m2, cena 23.550 €

V Novi Cerkvi za naseljem novih hiš proti gozdu prodajmo parcelo kvadrature  785 m2 po ceni  30 €/m2. Parcela je zazidljiva, ker je OPPN narejen.
Lokacija  je top, potrebno bo uredit cesto..
Kupec ne plača provizije
Vpisano v zemljiško knjigo in brez bremen.

Zazidljiva posest Laško – Strmca 2.866 m2 cena 20 €/m2

Prodamo zazidljivo parcelo v Laškem  – Strmca. Parcela se nahaja nad glavno cesto Laško – Rimske Toplice od koder je možen dovoz na parcelo.  Zgornji del parcele je ravninski in vam nudi veliko zasebnosti. Cela parcela je obrnjena na jug in tako zagotovljeno celodnevno sonce.  Na parceli  je možno graditi stanovanjsko stavbo.
Parcela je brez bremen, vpisana v zemljiško knjigo.
Kupec ne plača provizije.

Poslovni prostor Celje, Arena Petrol, kvadrature 280 m2, cena 414.220 €

V objektu Arena Petrol na Hudinji prodamo poslovni objekt kvadrature 279, 80 m2. Objekt je še nedokončan , tako da si ga bodoči kupec lahko opremi po svojih željah in svojih potrebah. Poslovni prostor se nahaja v pritličju. Možnost dogovora nakupa  še za dodatno kvadraturo 280 m2 , kjer je pa že dokončan prodajni salon . Cena obeh salonov skupaj –  dogovor.
Oba salona sta vpisana v zemljiško knjigo.
Kupec ne plača provizije.

Poslovni prostor /hala in pisarne/, Celje, Gaji 1.393 m2 ,prodamo cena 1.429.000 €

V Gajih prodamo poslovni objekt v dveh etažah. V enem delu pritličje sestavlja vhod, hodnik, stopnišče, sanitarije, kuhinja in razstavni salon in pisarna v proizvodnji vse skupaj kvadrature 172 m2, drugi del pritličja pa je kotlovnica in proizvodnji del objekta v kvadraturi 482 m2.
V nadstropju pa je upravni del ki je sestavljen iz hodnika, čajne kuhinje, sanitarij in pisarn v kvadraturi 382 m2.
Objekt je grajen in opremljen z materiali višjega cenovnega razreda.
Poslovni prostor se nahaja v bližini avtocestnega priključka Celje vzhod.
Kupec ne plača provizije.

Poslovni prostor – hala in pisarne, Celje, Bežigrajska cesta 1.680 m2 prodamo cena 1.450.000 €

Prodamo poslovno proizvodni objekt CE-PLAST, ki se nahaja na Bežigrajski cesti v Celju (v bivši tovarni Emo Celje). Objekt ima cca 200 m2 pisarniških prostorov (7 pisarn, sanitarije, čajno kuhinjo in večji razstavni salon) in 1.480 m2 proizvodnjo skladiščnega prostora. Objektu pripada tudi cca 250 m2 pokrite nadstrešnice z regali in 20 zunanjih parkirnih mest. Možen je tudi najem z kasnejšim odkupom. Ogrevanje hale je na plin . Kupec ne plača provizije,

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. - By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. Več informacij / More information

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljeni na "dovoli piškotke" za najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če boste še naprej uporabljali to spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali pa kliknite "Sprejmi" pod potem ste pristali na to.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

nbsp; Zapri / Close